Tuda Fruta

Chris Bennekerslaan 48, Rotterdam

2.3/5(14)
nie zweryfikowany

Serwisy

edit
zapłać kartą łatwe parkowanie strefa dla palących Informacja nie została zweryfikowana przez Greenmeister.

Godziny otwarcia

edit

Recenzje

7
topcomment

Gisteren om 21:15 heb ik bij een medewerker Kush gekocht. Toen ik thuis kwam zag ik tot mijn verbazing dat er 5 zaadjes in mijn joint zaten. Vandaag ging ik terug met de zaadjes en ondanks dat ik 5 gram per 3 dagen koop werd ik de winkel uitgekeken en zeer slecht behandeld door werkend personeel. Toen ik aangaf dit dan wel de laatste keer was omdat dit veel vaker gebeurd moesten ze lachen. Desondanks maar vooral omdat ik er toch was heb ik weer 5 gram gekocht (zonde iets vergoed te krijgen) maar bij thuiskomst weer ZAAD wiet, sterker nog ze zaten er gewoon zichtbaar in het ongeopende bakje bij. (Zie foto van nu het ongeopende bakje) Graag hoor ik van andere mensen of zij ook zaad in hun wiet hadden zodat we collectief kunnen optreden tegen deze zeer slechte coffeeshop die veel beter de kwaliteit dient waar te borgen. (kan gewoon ver komen worden door een loep in de hand te nemen) Mocht de coffeeshop besluiten nu wel de klachten te gaan op te lossen hoor ik dit natuurlijk graag.

2

Veels te duur! Te droge en zwakke Super polm 0,6 gram voor 6 euro. En ik met me uitgezakte weedsmoel van 54 moet mijn id laten zien anders geen verkoop. Personeel zit in witte jassen achter t loket. Kom er nooit meer rij wel ff door naar de stad

2

troep zaak, slechte service en producten. Tevens ook nog 21

2

Bij Tuda Fruta kan je alleen afhalen, maar als je niet meer zoekt dan dat is het een prettige shop. Klanten worden netjes en vriendelijk geholpen, en met ondanks de glazen afscheiding kan je prima met de verkoper communiceren. De variëteit van het aantal wietsoorten dat verkocht wordt is beperkt en qua keuze enigszins saai, maar is geschikt voor verschillende behoeften (Op volgorde van sativa naar indica: Amnesia Haze €12 p/g, Boeddha Haze, Bubblegum, White Widow €10 p/g, Crystal Bud 10 p/g, en een Thaise buitenwiet voor wie wat minder te besteden heeft (5€ p/g. Waarbij een van deze soorten soms is uitverkocht.) Met het aanbod van hasj heb ik geen ervaring. De kwaliteit is bij Tuda Fruta best heel redelijk, voor Rotterdamse begrippen is zeker niet slecht. Alle wiet is voorverpakt en de gewichten zijn structureel aan de lage kant (tot.05 gram minder). Deze shop doet het binnen het strenge gedoogbeleid helemaal niet slecht, maar zou in een vrije cannabismarkt onder de maat zijn.

1

Sinds jaren weer eens wat bij tuda gekocht,kwaliteit is nog steeds slecht ook erg duur, stukje superpolm 1,2 gr voor €12,00 en het is een beetje dezelfde kwaliteit als de zeepjes van vroeger. Ik heb het niet eens geprobeerd zo stinkt het, geef het wel aan een junk of zo. En het zit dan ook nog in een onhandig plastic bakje, erg handig in de zomer als je bijna geen zakken hebt, ik zal een nektasje voor die onzin kopen, En dan dat legitimeren slaat ook nergens op, ik spreek vloeiend Nederlands en ben bijna zestig er is dan ook geen wet die dit verplicht. Als bijna de laatste winkel in Rotterdam geen cash accepteren i.v.m. corona gaat ook nergens over. Ze zijn nog roomser dan de paus, de huilende paus zou dan ook een leuke naam zijn voor deze shop.

0

Deze coffeeshop is ten eerst te duur (ik heb het aantal van de bakjes gewogen en dat klop niet) Tweede voor wat het spel met de bakjes? 🤔 🤔 Ook nog ik kom bina ik vraag €23,20 het medewerkers (dikke vet best) jij wild me het geven maar toen ik laat him zien mijn Paspoort, jij zegt gewoon oké dat gaat niet worden omdat zegt hij (de dikke vet) jou paspoort is niet van Europa????

0

Vind het zelf een zaad shop. Te vaak zaadjes tegengekomen tussen de toppen, als je het al toppen kan noemen. klant onvriendelijk, slechte serves, enz. Als ik jullie allemaal was zou ik deze shop vermeiden. Dat doe ik namelijk ook!

0

Kwaliteit valt tegen en zeker ten opzichte van de prijs! Voor als nog vind ik dit de duurste shop van Rotterdam eo. Je wordt er als een idioot behandeld door het arrogante personeel, achter glas in een witte dokters jas... Ik met een 54 jarige uitgezakte wiet smoel moet zich legitimeren. Dat laatste kan nog net maar is rond uit raar. nee ik wandel wel ff door naar t centrum waar de kwaliteit, zeker van de hash vele malen beter is en beter qua prijs. plus punt; prima parkeren en ze verkopen thai. Verbaasd mij dat deze toko nog bestaat.

0

Prima zaak en personeel, maar hasj en wiet is inderdaad niet van hoge kwaliteit.

0

vandaag geweest maar toch gesloten ondanks dat de regering toestemd

0

Ik koop al een tijdje bi deze zaak, geen zaadjes in me wiet en vriendelijk personeel. @klaaskwamhier weet je zeker dat je bij Tuda Fruta was?

0

Net zojuist crystalbud gehaald voor 12 euro 1,2 gram heel vriendelijk geholpen maar de kwaliteit is echt bagger, zulke slechte wiet heb ik nog nooit gekregen. Ik heb het rond een uur of 11 gehaald en om half 12 lag het al in de vuilnisbak zelfs junkies roken dit niet. Ik geef 2 sterren voor de klantvriendelijkheid Maar je wiet koop ik nooit meer

0

Erg jammer dat jullie van aboutaleb pas om 17:30 uur open mogen. De kinderen gaan nog niet naar school vanwege de sneeuw. Dus eigenlijk is het nog schoolvakantie.

-3

beste shop evver