Mary Jane

Mary Jane

Strefa dla palących
Płatnośćkartą
ĄŁtwy parking
Dla turystów

Kawiarnia nie została zweryfikowana

Ta kawiarnia nie została zweryfikowana przez Greenmeister i informacje mogą być nieaktualne.Kliknij 'edytuj', aby zaktualizować informacje.

Menu

updated: 10/1/2022

 • 3,2 out of 5 stars

  37 ocen

  marka sklepu

  €€€€
 • 3,7 out of 5 stars

  23 ocen

  marka sklepu

  €€€€
 • hybryda

  moonrocks

  4,4 out of 5 stars

  10 ocen

  marka sklepu

  €€€€€
 • 4 out of 5 stars

  3 ocen

  marka sklepu

  €€€€
 • 4,4 out of 5 stars

  5 ocen

  marka sklepu

  €€
 • 4 out of 5 stars

  5 ocen

  marka sklepu

  €€€€

O kawiarni Mary Jane

Ta kawiarnia i informacje na tej stronie nie zostały zweryfikowane przez Greenmeister - są one aktualizowane przez użytkowników takich jak Ty. Jeśli znalazłeś błędne informacje, prosimy o edycję tej kawiarni.

Adres: Hoogbrugstraat 4, Maastricht

Godziny otwarcia

Dzień Otwórz-Zamknij
Poniedziałek -
Wtorek -
Środa -
Czwartek -
Piatek -
Sobota -
Niedziela -

Opinie

3.9 out of 5 stars

Na podstawie 14 opinii

Review data

5 star reviews

57%

4 star reviews

14%

3 star reviews

7%

2 star reviews

7%

1 star reviews

14%

Oceń Mary Jane

Pomóż społeczności, dzieląc się swoimi doświadczeniami z shop.

Recent reviews

🍃 terpyoutlaw

15-08-2023

Goede, eerlijke shop en veel keuze in de wiet 👌🏼

0
🍃 420allday

30-03-2018

Fijne coffeeshop die er mooi uit ziet. Ik ben hier 1 keer geweest, was een fijne sfeer. Als ik in Maastricht ben kom ik hier zeker weer!

+10
🍃 steef418

08-07-2020

De Mary Jane is een fijne omgeving om te komen, en voor mij een fijne plek om te werken. Ik heb in de 3,5 jaar dat ik daar achter de bar sta nog nooit iemand een honderdste te weinig gegeven. Het zit me dan ook niet lekker dat mensen zoiets over de shop schrijven. In 2019 is overigens veel gewisseld geworden met personeel. Maar we zijn nu al bijna een jaartje met hetzelfde team, en na mijn mening doen we het super goed! We hebben een mooie klanten kring opgebouwd en mensen spreken me dan ook vaak aan dat ze vinden dat we klantvriendelijk zijn en zeker service en kwaliteit bieden. Maar ik zou zeggen.. kom zelf maar eens kijken!

+5
🍃 robinw

07-08-2020

Kom zelf uit enschede en ben er eind vorig jaar een keer geweest. (omdat ik er toevallig in de buurt moest wezen) Maar het is me super goed bevallen. Ruime keus aan soortjes. Personeel is ook vriendelijk en behulpzaam. Wat ik me nog kan herinneren heb ik moonrock gehaald en nog 2 andere wietsoortjes waar ze me goed bij hebben geholpen. Een shop waar ik zeker weer heen ga mocht ik in de buurt komen ( helaas te ver voor mij om heen te rijden maar rijd er graag een uurtje voor om) Over het gewicht van de zakjes kan ik niks zeggen (ik weeg nooit mn zakjes na) maar mocht het slechte zakjes zijn geweest zou dat me zeker bij zijn gebleven. Kan er niks slechts over zeggen die ene keer dat ik ben geweest. Kom er midden september weer redelijk in de buurt dus dan kunnen ze me ook zeker weer verwachten.

+2
🍃 csmoker1983

11-08-2021

Fijne shop paar keer gezeten lekker eten en shakes zijn top. Het wiet menu is divers en betaalbaar vind ik top 3 beste shops in Maastricht steef mag trots zijn 👌 het personeel kan ik niks van zeggen ze zijn correct en vriendelijk en wat ik besteld heb van wiet heb ik ook altijd gekregen 👌👌

+1
🍃 ganjaman045

26-07-2020

Goede wiet goede sfeer lekker goedkoop eten

+1
🍃 greune

10-12-2019

Topp shop

+1
🍃 Puffy Train

15-06-2022

Mary Jane … Dan wel en dan niet Sfeer hangt af van het personeel Wiet soms wel soms niet een voeding smaak + Mary Jane Missouri & Missisippi hebben de zelfde soortjes alleen geven ze er een andere naam aan het menu is bijna het zelfde alleen de soortjes vernoemen ze anders aldus 3 de zelfde shops Mary Jane wel de betere !!

0
🍃 Lazy Koala

26-01-2022

Goede wiet beetje onvriendelijk personeel en de sfeer is ook niet echt de moeite waard voor de rest prima shop

0
🍃 Justlana1

22-11-2021

Best shop in townnn!!!

0
🍃 melissa043x

26-10-2021

Ik kom al een aantal maanden vaak in deze shop, superfijne sfeer, leuke muziek, kwaliteit van die wiet is goed en heel gezellig en vriendelijk personeel. Ik word altijd geadviseerd en geholpen bij het kiezen van de wiet/hash. Ik ging eerst altijd naar de maxcy’s maar de service en kwaliteit is daar flink achteruit gegaan. Bij het zoeken van een nieuwe go-to coffeeshop uitgekomen bij de mary jane en hier heb ik geen spijt van! Aanrader voor iedereen!

0
🍃 vlemke

16-12-2020

Gisteren voor de eerste keer 2 gram amnesia van hier geprobeerd. Althans dat dacht ik, de weegschaal tikte niet eens de 1,8 gram aan. Ik ben dan ook gelijk klaar dus dit was de laatste keer Mary Jane. De wiet was redelijk maar ze zouden echt iets eerlijker moeten wegen

-1
🍃 pimpo

pimpo

1 / 5

04-08-2019

5 gram betaald, 4 gekregen. Jammer maar het gebeurt vaker. Wel goed spul overigens

-1
🍃 murdaah

17-05-2019

Goeie hasj, mooie shop. Jammer dat ik voor de 3e maal in 1 maand tijd voor 25 euro 2,5 gr hasj koop, 2,5 gr betaal en er vervolgens bij thuiskomst 2 gram in het zakje zit. Misschien is het handig om het gewogen gewicht ook aantoonbaar voor de klant te maken zoals dat bij bijna elke shop in Nederland gaat om dit gerommel met halve grammetjes te voorkomen. Zeer jammer

-1

Oferty Greenmeister
Niezbędne produkty

Najlepsze oferty produktów premium, wyłącznie dla członków Greenmeister. Czas ograniczony!

Greenmeister hoodie black
Greenmeister hoodies white
Greenmeister longsleeve black
Greenmeister hoodies white and black
Greenmeister sweatpants black
Greenmeister tracksuits black & olive