Koffie en Dromen

Koffie en Dromen

Strefa dla palących
Płatnośćkartą
ĄŁtwy parking
Dla turystów

Kawiarnia nie została zweryfikowana

Ta kawiarnia nie została zweryfikowana przez Greenmeister i informacje mogą być nieaktualne.Kliknij 'edytuj', aby zaktualizować informacje.

Menu

Updated: 1/19/2024
 • hybryda

  white widow

  marka sklepu

  3 out of 5 stars

  68 ocen
  €€€€
 • sativa

  amnesia haze

  marka sklepu

  3 out of 5 stars

  47 ocen
  €€€
 • shake

  mix gruis

  marka sklepu

  0 out of 5 stars

  0 ocen
 • sativa

  red haze

  marka sklepu

  0 out of 5 stars

  0 ocen
  €€€€
 • silver orange

  marka sklepu

  3,8 out of 5 stars

  6 ocen
  €€€€
 • sativa

  classic haze

  marka sklepu

  5 out of 5 stars

  1 ocena
  €€€€

O kawiarni Koffie en Dromen

Ta kawiarnia i informacje na tej stronie nie zostały zweryfikowane przez Greenmeister - są one aktualizowane przez użytkowników takich jak Ty. Jeśli znalazłeś błędne informacje, prosimy o edycję tej kawiarni.

Adres: Middenweg 4, Lelystad

Godziny otwarcia

Dzień Otwórz-Zamknij
Poniedziałek -
Wtorek -
Środa -
Czwartek -
Piatek -
Sobota -
Niedziela -

Opinie

2.2 out of 5 stars

Na podstawie 35 opinii

Review data

5 star reviews

14%

4 star reviews

14%

3 star reviews

6%

2 star reviews

6%

1 star reviews

60%

Oceń Koffie en Dromen

Pomóż społeczności, dzieląc się swoimi doświadczeniami z shop.

Recent reviews

🚀 unholyterps

09-02-2023

Ik ben echt niet uit op negativiteit, al helemaal niet als het om cannabis gaat. Maar dit is echt wel tragisch… verkopen wiet die gewoon niet gecured is, smaakt naar gras. Personeel is wel vriendelijk maar hebben totaal geen verstand van wat ze verkopen…

0

  28-05-2024

  Behalve te dure en slechte wiet hebben ze ook aanstekers die ze weggeven. Ik heb er al meerdere gehad die blijven branden nadat je hem weer neer legt, met als gevolg een gat in m’n bank en een brandplek op m’n tafel van een andere keer. Ik heb het gemeld daar, maar daar werd niet serieus op gereageerd laat staan iets mee gedaan en ze worden dus nog steeds weg gegeven. Ik had er gister weer eentje vandaar deze post, wees dus gewaarschuwd! Verder heeft deze shop de eigenschap de bak wiet pas bij te vullen nadat hij compleet leeg is verkocht. Dat betekent dat je dus heel vaak gruis van ze krijgt uit het onderste van de bak, maar niet voor een gruis prijs. Ze moeten of eerder bijvullen of de prijs verlagen zodra het gruis is wat ze verkopen, maar ze doen geen van beide. Vooral vermijden deze shop!

  0
   🍃 Johhnel

   09-05-2024

   I've been here to try the coffee shop for the first, and i bought the special ones Peach and Zootics and im trying also the Classic Haze, and i can say that, the weed is very good, flavoury, gives a nice high, and the prices are very good for the quality that you get. You should try it for atleast 1 time!💚💚💚

   0
    🍃 jesper

    06-08-2019

    Vreselijk slechte coffeeshop! Als je de kans hebt om ergens anders te halen, zeker doen! Gister na 4 maanden maar weer eens geprobeerd. Weer van een koude kermis thuisgekomen. 13 euro voor een grammetje Blad en Tak. Ongelofelijk slechte shop. Word tijd voor een 2de shop in Lelystad zodat deze zo snel mogelijk kapot geconcurreerd wordt.

    +11
     🌱 groene pino

     05-02-2019

     Treinstation ligt ernaast, beter pak je een treintje naar Amsterdam om je wiet te scoren. Paar keer wiet gehaald bij “koffie en dromen” maar was niet best, hoop bladeren en takken. Geen aanrader...

     +7
      🍃 wally

      wally

      1 / 5

      21-02-2019

      Deze shop kunnen ze beter sluiten. Wat een aanfluiting. De wiet hier is echt bar slecht en veel te duur voor de kwaliteit die je krijgt. Heb hier een paar keer gehaald maar kom hier zeker niet meer terug. De wiet is niet goed gedroogd en is totaal smakeloos daardoor. Tevens is de wiet ook niet goed gespoeld en zit daarom vol met voedingsstoffen wat je ook proeft. Ik snap niet dat er toch elke dag een rij voor de deur staat. Laatste keer een grammetje gehaald. Wou een jointje draaien maar zag dat de topjes vol schimmel zaten. Teruggegaan naar het loket en laten zien dat er schimmel inzat. Ze keken ernaar en gooide het zo weer terug bij de rest van de toppen om vervolgens aan de volgende klant te verkopen. Ik mocht iets anders uitzoeken. Dir was niet veel beter. Mensen haal hier aub geen wiet als je iets lekkers wil roken. Beter omrijden naar Amsterdam of hoorn. Schande voor lelystad. Ik moest een ster geven helaas anders kon ik mijn reactie niet plaatsen. Eigenlijk 0 sterren.

      +5
       🍃 asterix

       10-08-2019

       Bad, bad, bad......

       +4

        06-01-2021

        Verkopen wiet met beestjes en vaak bespoten met pesticide volksgezondheid moet ingrijpen bij deze tent. Heb een vergrootglas waar mee ik kijk heb ze echt vaak op betrapt. Dode insecten dus er is zeker een pesticide gebruikt! Tijd voor een concurrerende coffeeshop in lelystad. Want als er alleen maar pesticide wiet is heb je ook geen andere opties. Prijzen zijn veelste te hoog. Genadeloze rot tent. Methadon kliniek schone naalden loket achtige vibe midden op het station. Lijkt wel of ze het express hebben gedaan om blowers te kleineren.

        +2
         🍃 blower1973

         15-12-2020

         Na twee jaar weer eens wezen kijken of het, na de vreselijk slechte wietervaringen, al iets verbeterd is. Helaas was ik te enthousiast en gelijk voor €25 2.5gr White Widow gekocht. Ik vroeg nog aan de medewerker of het een sterk wietje was. JA MAN ECHT! was zijn antwoord. Wat een aanfluiting! Lang geleden dat ik zo'n slechte wiet heb gehad. Geen smaak, geen geur en zeker niet stoned of high! Deze kwaliteit durven ze in Amsterdam nog niet eens aan de toeristen te verkopen. Klagen heeft geen zin want het beleid is dat ze geen wiet terugnemen, ook al snapte en begreep die vriendelijk mevrouw aan de telefoon me helemaal ! Wees dus gewaarschuwd! Helaas is die ene ster die ik moet geven nog te positief! Tip: Als je op weg bent naar Koffie en Dromen kijk dan even in de berm voor een plukje gras....rol het in je joint en je wordt er nog meer stoned van dan de rotzooi van deze shop. Scheelt je een hoop geld en ergernis!

         +2

          14-12-2020

          slechtste coffeshop ooit ,verkooen buitenkweek als silverhaze echt schandalig meer dan 50 euro betaald voor niks ,jammer dat mijn vriendin het niet goed kent anders had ik dit gelijk gewijgerd..te verstaan dat er nooit volk in die shop zit..dit is diefstal op grote schaal ,je kan dit inkopen voor 2 euro...corrupte boel zoals de gemeente die dit soort mensen vergunningen geeft!! Erg voor de mensen die het dan wel goed doen! nooit meer

          +2
           🌱 jahganjajah

           25-12-2018

           Er staat dat parkeren makkelijk is, gemeente Lelystad heeft betaald parkeren op de parkeer plaats. Dus als jij even 5 minuutjes snel binnen wat wilt halen staan de parkeerwachters je auto al te controleren. Dit zou in mijn ogen moeten veranderen. De koffieshop zou een eigen parkeerplaats moeten hebben waar klanten voor een paar minuten gratis kunnen parkeren. Heel slecht geregeld en er zijn al heel wat boetes uitgedeeld aan klanten. Je kan zeggen eigen schuld natuurlijk moet je maar een kaartje kopen. Ik vind dat dit veel beter geregeld had kunnen zijn!

           +2
            🍃 klaag

            klaag

            1 / 5

            02-08-2018

            schande

            +2

             19-01-2024

             Afhaal shop met geen top wiet. Cali specials zijn wel een fijne verbetering van afgelopen jaren. Wel echt handiger om eerst te vragen wat er normaal bij ligt en niet als blad en tak. Ik vind de werknemers een stuk eerlijker en behulpzamer zijn.

             +1

              07-01-2021

              Als je een long beschadiging of een ziekte wil moet je hier je wiet halen. Covid is niks bij de schade die hun wiet aanricht.

              +1
               🍃 condor

               03-12-2020

               Haha kan ik 0 sterren geven?

               +1