Diamond

Diamond

Strefa dla palących
Płatnośćkartą
ĄŁtwy parking
Dla turystów

Kawiarnia nie została zweryfikowana

Ta kawiarnia nie została zweryfikowana przez Greenmeister i informacje mogą być nieaktualne.Kliknij 'edytuj', aby zaktualizować informacje.

Menu

Updated: 6/7/2024
 • hybryda

  white widow

  marka sklepu

  3,5 out of 5 stars

  104 ocen
  €€€€
 • hybrydaoutdoor

  silver haze

  marka sklepu

  5 out of 5 stars

  1 ocena
  €€€
 • hybryda

  black widow

  marka sklepu

  3,7 out of 5 stars

  122 ocen
  €€€€
 • hybryda

  s5 haze

  marka sklepu

  3,7 out of 5 stars

  70 ocen
  €€€€
 • bubbels

  marka sklepu

  3,2 out of 5 stars

  121 ocen
  €€€€
 • caliindica

  gelato

  marka sklepu

  4 out of 5 stars

  1 ocena
  €€€€
 • fijne weed

  marka sklepu

  2,6 out of 5 stars

  15 ocen
 • indicacali

  Cali Kush

  marka sklepu

  0 out of 5 stars

  0 ocen
  €€€€
 • hybryda

  Green wizard haze

  marka sklepu

  0 out of 5 stars

  0 ocen
  €€€€
 • hybryda

  Northern lights haze

  marka sklepu

  0 out of 5 stars

  0 ocen
  €€€€
 • monkey cheese

  marka sklepu

  0 out of 5 stars

  0 ocen
  €€€€

O kawiarni Diamond

Ta kawiarnia i informacje na tej stronie nie zostały zweryfikowane przez Greenmeister - są one aktualizowane przez użytkowników takich jak Ty. Jeśli znalazłeś błędne informacje, prosimy o edycję tej kawiarni.

Adres: Dr. Huber Noodtstraat 16, Doetinchem

Godziny otwarcia

Dzień Otwórz-Zamknij
Poniedziałek -
Wtorek -
Środa -
Czwartek -
Piatek -
Sobota -
Niedziela -

Opinie

2.5 out of 5 stars

Na podstawie 40 opinii

Review data

5 star reviews

25%

4 star reviews

3%

3 star reviews

8%

2 star reviews

10%

1 star reviews

55%

Oceń Diamond

Pomóż społeczności, dzieląc się swoimi doświadczeniami z shop.

Recent reviews

18-06-2024

slecht en duur

-1

  14-06-2024

  Prijs hier is slechter dan op de meeste pleken heb beter gezien ik was hier samen met milan barry om een voorgedraaide joint te halen Locatie is wel een 10 Maar andere in gelderland zijn beter.

  -1
   🍃 johny

   johny

   5 / 5

   15-12-2018

   Vriendelijke mensen aan de deur lijkt het bij bepaalde personen dat ze het heel serieus nemen soms te streng persoon is groot maar zeer behulpzaam en vriendelijk de zaak is mooi netjes schoon de wiet is goed kwaliteit ook personeel is vriendelijk super zaak

   +7
    🍃 Ganjameneer

    10-05-2021

    De beveiliging en de meeste cassières zijn aardig en klantvriendelijk maar er loopt er één rond met een verkeerde houding, als je er bent geweest weet je over wie ik het heb, kies de andere cassière als er 2 kassa's open zijn. De wiet is verder erg matig, de kwaliteit verschilt van dag tot dag en het lijkt er op alsof er wordt gesjoemeld met het gewicht. Het probleem is dat ze een monopoliepositie hebben en dus geen standaard hebben om hoog te houden. Deze shop is een absolute afrader.

    +5
     🍃 denise007

     08-11-2020

     Hoogst waarschijnlijk zit Johny12 er tot aan zijn elleboog in bij die gasten van Diamond.... Want de meeste reviews zijn gewoon oprecht: Kut Spul en dito personeel (op een enkeling na dan). Echte Kamper-mentaliteit EN dito (gemanipuleerde) "kwaliteit". Altijd al zo geweest en zal altijd wel zo blijven. Zonde van je geld en je Longen 🤢🤑

     +4
      🌱 janl

      janl

      2 / 5

      28-07-2020

      Leuk aangeklede zaak met een monopolystatus. En dat is aan alles merken. Toch kom ik hier welleens terecht als ik geen zin heb om naar arnhem te rijden. De kwaliteit van de wiet is is net voldoende. Daarbij is het aanbod niet erg gevarieerd. De openingstijden onhandig en het personeel komt erg verveeld/gefrustreerd over. Dit doen de collega’s 20 min verder op alle vlakken stukken beter. Even doorrijden dus. Is het ritje zeker waard!

      +4

       10-02-2020

       Beveiligers voor de deur ken ik persoonlijk prima mensen zodra je binnen gaat en wat koopt is het zonde van je tijd en geld. Ze verkopen 2 weken goeie hash na die 2 weken doen ze ander hash in het bakje en verkopen ze voor de zelfde bedrag troep zo trek je geen klanten raad niemand aan

       +3
        🍃 kleinklein

        25-12-2019

        Sinds het rookverbod niet meer dan een netjes aangekleed afhaalloket. Het personeel is vriendelijk. Je moet je legitimatie laten zien, al kom je dagelijks en kennen ze je. De wiet is niet geweldig, maar ook niet slecht. Echt verschrikkelijk zijn de voorgedraaide joints, die smaken alsof er gemalen zeep is mee gedraaid. Wat daarmee gebeurd weet ik niet, maar je gaat denken dat ze knoeien met hun waren, niet cool!

        +3
         🌱 francien

         31-07-2019

         Ik kom hier al een tijdje en heb nu al 2x "bubbles" mee gekregen die niet smaakt naar bubbles en ook niet de normale high geeft. Dit lijkt een soort te zijn met veel minder thc en ook de smaak is niet lekker. Of deze leverancier heeft middeltjes gebruikt, of er wordt iets verkocht onder de noemer bubbles wat het niet is. Daar gaat dan je 50 euro! Moet niet te vaak gebeuren want dan gaan we wel weer naar Arnhem, gebeuren ook deze dingen maar is een stuk dichterbij! Kom op Diamond, ik had zo'n hoge pet op van jullie!

         +3
          🍃 johny12

          12-05-2019

          Lisa92 wat jij schrijft dikke onzin een bewaker wie jouw rijbewijs afpakt wie jouw aan alle kanten laat zien tuurlijk op welke wolk leef jij dan sorry hoor maar je behoort de auto netjes te pakeren je zal wel vaker een waarschuwing hebben gehad hun moeten iedereen wijzen op dat ze ergens niet mogen staan dat is het beleid je kan de beveiligers slecht neer zetten maar die reageren op hoe jij doet en heb nooit mee gemaakt dat ze al beginnen te schreeuwen als aan de overkant een auto verkeerd staat dan schrijf je monopolie wat denk je rij paar meter door dan

          +3
           🌱 francien

           28-10-2020

           De fijne weed is wel heel fijn gemalen, is meer poeder te noemen. Erg kruidig en donker groen van kleur. Soms vraag ik me af of er kruiden doorheen gemengd worden want van alle soortjes is er geen een ooit zo groen geweest als ik ze kocht.

           +2

            30-03-2024

            Aardige beveiliging, kon zonder problemen naar binnen waar ik goed en snel geholpen werd.

            +1
             🍃 hashbrother

             27-04-2023

             Great shop very friendly people in a small City I was dreaming of some kush but a tourist is greatful Best regards

             +1
              🍃 Bingabin

              18-04-2022

              S5 bro

              +1
               🍃 Dr Ganjaman

               19-11-2021

               Dobrze

               +1

                Cannabis shops nearby