Columbus Cannabis Store

Vijhestraat 3, Harderwijk

3.3/5(23)
nie zweryfikowany

Serwisy

edit
zapłać kartą strefa dla palących łatwe parkowanie Informacja nie została zweryfikowana przez Greenmeister.

Godziny otwarcia

edit

Recenzje

4
topcomment

fijne shop, nieuw in harderwijk!

4

Zeer nette shop met hoogwaardige wiet. Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding.

3

Bij gebrek aan beter, voor goeie haze hoef je hier doorgaans niet te zijn. Verder zijn ze duur, klein aanbod en je hebt een ''pas'' nodig. Dat ze van andere mensen zo'n hoge beoordeling krijgen is voor mij een raadsel, vaak lang wachten, kennis bij personeel is slecht en vinden het daarom ook niet erg als ze voornamelijk blad toppen verkopen. Ook parkeren is onmogelijk, of je moet een boete riskeren, dus 2 sterren van mij, voor de vriendelijkheid van het merendeel van het personeel.

3

Columbus = Mooie shop, matig kwaliteit. De wiet is vaak mooi maar ongecured en smaakloos. Vaak een sterk verbrand of grassig smaakje. Soms hebben ze een soortje die ook smaakt naar de soort, maar meestal niet. De Haze bijboorbeeld (verschillende strains) smaakt meestal niet naar Haze, het zou net zo goed een Widow kunnen zijn of een ander soortje. Personeel is aardig maar ze hebben geen verstand van eigen producten en praten veelal onervaren anderen na. Je weet nooit waar je mee thuis komt. De shop moet het vooral hebben van (onervaren) jongeren en buitenlanders/touristen. Waarnaar zij een mening vormen. Ze hebben het meestal over zoete of droge wiet, niet wetend wat ze in huis hebben. Columbus moet het vooral van hun uiterlijk hebben. Nu met Corona is alles voorverpakt en is de kwaliteit nog slechter en de klanten kunnen niet ruiken of zien wat zij kopen. Waar andere coffeeshops hun producten wel tonen aan de klant.19:00u sluit de shop vanwege covid

3

Zeer tevreden heel gastvriendelijk en goeie weed kom zeker nog een keer terug

2

Huiselijke sfeer. Personeel erg vriendelijk en ze nemen graag de tijd voor je. Helaas is het aanbod ontzettend klein en de kwaliteit niet geweldig. Daarentegen is er wel veel aanbod in flu en tip en dat is ook niet overal zo.

2

Bagger?!?! ik kom hier nooit meer jonko halen. De jonko maakt je niet eens stoned😂

2

The Twins rock this place, they are simply beautiful.The ambiance is great.All are perfect hosts.Enjoy! Thank You.Rick

1

Mooie nette shop met zeer vriendelijk personeel. En goede wiet ook. De prijs vind ik wel aan de hoge kant. De goedkopere soorten zijn nogal zwak. Dus als je echt stoned wil worden. Moet je wel de dure nemen. Vind 10 euro de gram duur genoeg. Is maar 1gr hé!

1

Mooi shop, Wiet is veel te duur en niet echt heel goed. Misschien zouden we goedkopere wiet kunnen krijgen ipv dat er geld naar de gemeente moet voor verslavingzorg. Wat een onzin, of moet elke café ook bijdragen voor mensen met alcohol problemen en die de hele stad verbouwen als ze klaar zijn met zuipen. Er is in principe niks veranderd, 1 shop heeft monopoly en maakt misbruik van de situatie. Schandalig dat er 300% winst wordt gemaakt op alles wat wordt verkocht ...

1

#Jolanda.... Die Jij Mij Verkocht heb..€11.50 ... is goed te roken....!!! Dankjewel... Ruben.

0

Zeer slechte shop Duurt overdreven lang voordat ze je überhaupt helpen En vervolgens krijg je echt troep kwaliteit maar dan ook alles is troep kan beter boerenkool halen en roken

0

Vanuit zwolle hier toevallig neergestreken...super service en een geweldig mooie zaak! Niet zo.n donker hol waar je naar binnen stapt, krijgt daardoor een goed gevoel...eerlijke handel zonder dat je voor takjes enzv betaald....goed voor elkaar en ga zo door...zeker tot ziens!

0

pp en gold haze prima wietjes

0

Nadat de vorige Coffeeshop in Harderwijk werd gesloten was het fijn dat deze daarvoor in de plaats kwam. Mooie Coffeeshop met een klein maar prima menu en vriendelijk personeel.

0

Persoonlijk vindt ik dit een slechte shop , vaak slechte en droge wiet voor een beetje sterk spul moet je 9/10 keer de duurste soort nemen. Tevens wegen ze niet voor je neus af en voor mij gevoel is de inhoud altijd anders terwijl je er even veel voor betaald

0

Deze shop is zoals bekend niet de sterkste ze hebben wel goede wiet, maar voor het sterkste kan je beter naar damsko. Bovendien nu met corona kan je alles vragen over de wiet en ik weet niet wat die 2 negatieve zeggen je mag namelijk wel ruiken zien en zelf een voorverpakte gram uitkiezen je kan dus wat je mooi vind dan ook zelf meenemen. Het personeel heeft inderdaad soms gebreken maar dat is meer omdat ze zelf niet alles roken.

-1

Waardeloos kut shop meteen dicht gooien die zooi , zeer slechte wiet ,personeel niet te pruimen

-1

Al lange tijd niet meer in Harderwijk geweest, kende daar vroeger 2 shops maar die bleken al verdwenen te zijn. Deze shop ziet er keurig uit en werd gisteren door een knappe en vriendelijke dame geholpen. moest wel een pasje laten maken maar dat gaf niks ze mocht zelfs me telefoon nummer hebben (geintje) Wietje werd netjes voor je neus afgewogen daar scoor je bij mij punten mee. kon er niet blijven zitten want moest meteen weer door maar de shop zelf zag er keurig uit en er hing een gezellige sfeer. Zeker de moeite waard om daar eens een bakkie te doen.

-1

een super shop de wiet is altijd goed! en heeft een gezellige crew jo en mo zijn toppers !!!

-3

Top ervaring! Goede kwaliteit wiet en als bonus heel vriendelijk personeel

-3

Beste koffieshop ' beste medewerkers.

-4

Leuke shop alleen zeer slechte wiet!